Banner 980x90

Labots Drustu ceļš, kurā iedzīvotāji iestādīja kartupeļus

Valmiera/Rīga, 16.marts, LETA. Labots Drustu ceļš, kurā iedzīvotāji iestādīja kartupeļus, aģentūra LETA noskaidroja valsts AS "Latvijas valsts ceļi" (LVC) Cēsu nodaļā.

Savukārt uzņēmuma pārstāve Anna Kononova informēja, ka, tāpat kā uz lielākas daļas ceļu ar grants segumu, arī uz šī ceļa līdz ar atkusni ir iestājies šķīdonis un ceļš ir uzrūdzis. Autoceļam Rauna - Drusti - Jaunpiebalga šīs problēmas ir vērojams ne tikai Jaunpiebalgas galā. Grūtāk izbraucamajās vietās un iesēdumos valsts AS "Latvijas autoceļu uzturētājs" vakar un šodien iebēris šķembas.

Šogad šim valsts reģionālajam autoceļam ir paredzēta seguma atjaunošana posmā no Vidzemes šosejas līdz Lubūža ezeram. Pašlaik notiek iepirkuma procedūra.

Kā aģentūrai LETA skaidroja Raunas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Neimanis ("Rauna"), pašlaik ceļa apsaimniekotājs ir izdarījis visu, kas tā spēkos, taču "tas nav risinājums, tikai šī brīža problēmas noslāpēšana".

Neimanis arī atzīmēja, ka iedzīvotāju iniciatīva, publicējot video, kurā tie izbraukātajā ceļā stāda kartupeļus, vēršot uzmanību uz tā slikto stāvokli, ir labs piemērs, lai pieprasītu LVC pacelt Drustu ceļa atjaunošanu augstāk tā prioritāšu sarakstā.

Jau ziņots, ka 15.martā domubiedru grupa "P29" publicēja video, kur autoceļa P29 25. kilometrā stādīja kartupeļus pēc tam, kad iepriekšējā dienā tur ceļu uzturētājs bija veicis greiderēšanas darbus, savukārt vēl dienu iepriekš, 13.martā, tur bija iestidzis sabiedriskais autobuss.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)