Banner 980x90

Jāņukalna estrādē notiks vasaras sezonas noslēguma pasākums

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Sestdien, 27.augustā Jāņukalna estrādē norisināsies sezonas noslēguma pasākums. Pasākuma ietvaros- teātra izrāde un nakts balle, pilsētas informācijas portālu Smiltene24.lv informē Smiltenes pilsētas Kultūras centra mākslinieciskā vadītāja Madara Mūrniece.

Iepriekšējos gados Smiltenes publikas simpātijas ir iemantojis Baltinavas teātra "Palādas" un tā režisores Danskovītes (Anita Ločmele) uzvedums "Ontans i Anne" vairākās daļās. Šogad smilteniešiem un pilsētas viesiem būs iespēja novērtēt izrādes 8.daļu "Ontans i sābri". Šajā uzveduma daļā Anna dodas uz sanatoriju, lai uzlabotu veselību. Ontans uz divām nedēļām paliek bērnu un kaimiņu uzraudzībā. Vientulība un vēlēšanās, lai kāds ar viņu parunā, pagriež notikumus pavisam necerētā virzienā. Kas sagaida iemīļotos varoņus-Ontanu un Anni-, uzzināsi jau 27.augustā plkst.19.00. Ieeja: 2 eiro. 

Vakara izskaņā gaidāma lustīga balle visām gaumēm. Uz vienas skatuves ar popularitāti un atpazīstamību iemantojušajām grupām "Kreisais pagrieziens" un "Velves" kāps arī ansamblis "Crazy Daisy", kuras soliste ir smilteniete Kristīne Timermane. Ieeja pasākumā: 3 eiro.

Vasaras sezonā lielākā daļa kultūras pasākumu risinās dažādās Smiltenes vietās-brīvdabā. Piemēram, vasaras saulgrieži šogad tika svinēti Smiltenes pilsētas Kultūras centra pagalmā, bet labdarības pasākums tradicionāli norisinājās bērnu rotaļu laukumā, Gaujas ielā. Neierastā vietā- Vecajā parkā un/uz Tepera ezera- šogad norisinājās Smiltenes pilsētas svētki "Smiltenē, kur Abuls…". Dažādi kultūras sarīkojumi norisinājās smilteniešiem un pilsētas viesiem iemīļotajā Jāņukalna estrādē, kur šogad norisinājās vasaras sezonas atklāšanas koncerts "Vasara sauc!" un nakts balle ar grupām "Z-Scars", "Stradivari" un DJ Demyjan, Līgo nakts balle ar duetu "Lustīgais blūmīzers", grupas "Apvedceļš" 16 gadu jubilejas festivāls. Tāpat Jāņukalna estrādē vēl gaidāma jautra vasaras ballīte ar grupu "Flame& The Rolltones", kā arī jau minētais vasaras sezonas noslēguma pasākums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)