Banner 980x90

"Hotel Jūrmala SPA" – lieliska vieta, kur atpūsties ar mīļoto cilvēku

Jūrmala ir viena no senākajām un gleznainākajām Latvijas kūrortpilsētām, kas izpelnījusies arī ārvalstu tūristu uzmanību un tiek aktīvi apmeklēta visos gadalaikos. Viena no Jūrmalas pievienotajām vērtībām ir plašais SPA atpūtas piedāvājumu klāsts. Šeit ir vairākas augsta līmeņa SPA viesnīcas, kas var lepoties ar senām tradīcijām, izcilu servisu un plašu pakalpojumu klāstu. "Hotel Jūrmala SPA" ir viena no šīm viesnīcām, kas piedāvā ne tikai nakšņošanu elegantos numuriņos, bet arī SPA centra un skaistumkopšanas salona pakalpojumus, gardas maltītes restorānā, netraucētu relaksāciju saunu un baseinu centrā. 

"Hotel Jūrmala SPA" ir lieliska vieta, kur atpūsties kopā ar mīļoto cilvēku. Šeit varēs ne tikai izbaudīt visu, kas tiek piedāvāts viesnīcā, bet arī priecāties par Jūrmalas pilsētas unikālo arhitektūru, izjust jūras vareno majestātiskumu. Te atradīsiet labākos piedāvājumus gan atpūtai nedēļas nogalē, gan garākām brīvdienām atvaļinājuma laikā, medusmēnesim vai kādas īpašas jubilejas atzīmēšanai. 

Atpūta "Hotel Jūrmala SPA" – laba dāvana pārim
Sameklēt labu dāvanu pārim – tas vienmēr bijis izaicinājums. Kāzas, kāzu jubilejas, bērnu piedzimšana ir tie brīži, kad gribam sveikt mums tuvus cilvēkus. Relaksējoša atpūta, kas viņiem ļauj izbaudīt vienam otra sabiedrību, ir dāvana, kas piemērota gan jaunlaulātajiem, gan vecākiem, kuriem vajag atpūtu no bērniem, gan jau pieredzējušiem pāriem, kuriem jāpiešķiļ jauna dzirksts attiecībām.

"Hotel Jūrmala SPA" pakalpojumu klāsts ir ļoti plašs. Jebkas no šī piedāvājuma būs piemērots kā dāvana pārim. Varat izvēlēties gan atsevišķus SPA pakalpojumus, gan jau gatavus komplektus, kur ietverta gan nakšņošana, gan procedūras, gan maltītes. Visērtāk šos pakalpojumus dāvanu kartes veidā iegādāties internetā – www.lieliskadavana.lv, kur vienkopus atrodami daudzi lieliski "Hotel Jūrmala SPA" pakalpojumi par ļoti labām cenām

Daži SPA pakalpojumi, ko iesakām šeit izmēģināt


Protams, ka SPA pakalpojumu šajā viesnīcā ir ļoti daudz, tāpēc var apjukt lielajā daudzveidībā. Esam atlasījuši dažas procedūras, kuras noteikti ir jūsu uzmanības, laika un naudas vērtas.

• Romantiskā pērļu vanna un masāža "Alma Salus" pārim
Šī procedūra notiek divos posmos. Pirmajā daļā jūs varat izbaudīt divvientulību pērļu vannā. Patīkamu noskaņojumu veidos sveču gaisma un romantiska mūzika. Pēc tam, kad 30 minūtes baudīta vanna, jums tiks veikta lieliska un relaksējoša masāža ar nosaukumu "Alma Salus". Tā savu nosaukumu ieguvusi no īpašas olīvu šķirnes, ko kuras izgatavota īpaši augstvērtīga olīveļļa, ko izmanto šajā masāžā. Stundu garā masāža sniegs juteklisku baudu, atbrīvos no stresa un nemiera, radīs dvēseles un ķermeņa harmoniju.

• Komplekts "Romantiska atpūta pārim"
Šis būs klasisks piedāvājums pārim. Tas ietver nesteidzīgu un romantisku atpūtu "Hotel Jūrmala SPA". Piedāvājumā iekļauta nakšņošana divvietīgajā numuriņā, bagātīgas brokastis, saunu un baseinu kompleksa "Wellness Oasis" apmeklējums. Saunu un baseinu kompleksā izbaudīsiet četrus dažādus baseinus, burbuļvannas, saunas, pieejams arī bārs. Laiks šajā mūžīgās vasaras oāzē paskries nemanot. Tā būs jauka atpūta ikvienam pārim. Ieprieciniet sevi un savu mīļoto. Vai arī pārsteidziet draugus ar šādu lielisku dāvanu!

• "Dzintara rituāls"
Šis rituāls īpaši piestāvēs Jūrmalai un jūras tuvumam. Dzintars ir viena no jūras sniegtajām bagātībām, kas lepojas arī ar savām dziedinošajām un skaistumkopšanas īpašībām. Varēsiet izbaudīt vannu ar dzintara sāli, ķermeņa pīlingu un ietīšanu, sejas vai galvas masāžu, kā arī ķermeņa masāžu ar dzintara bumbām. Dzintara dziedinošā masāža atbrīvo muskuļus un prātu no stresa, sakārto domas, līdzsvarojoši iedarbojas uz nervu sistēmu, bagātina šūnas ar skābekli, aizkavē ādas un ķermeņa novecošanās procesus. 

"Hotel Jūrmala SPA" piedāvājumā ir desmitiem dažādu pakalpojumu un procedūru, atliek tikai izvēlēties sev tīkamāko un ļauties romantiskai atpūtai un nesteidzīgai divvientulībai vienā no skaistākajām Latvijas pilsētām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)