Banner 980x90

Dzērbenes pilī notiks Vokālās mākslas laboratorija

Valmiera, 14.jūl., LETA. No šodienas līdz 30.jūlijam Dzērbenes pilī notiks Vokālās mākslas laboratorija "Izdziedi vasaru!" un dziedāšanas skolotāju vasaras prakse "Dziedi ar audzēkni!", aģentūru LETA informēja Vokālās akadēmijas pārstāvji.

Vokālās akadēmijas vadītājs Edgars Kramiņš uzsver, ka "laboratorija nav tikai vieta, kur laiski pavadīt brīvo laiku. Tā, pirmkārt, ir radošās meistarības kalve. Tāpēc apņemamies pusaudžiem, jauniešiem un arī viņu pedagogiem sniegt iespēju piedalīties radošā procesā, lai kopīgā darbā pilnveidotu savu talantu, jo uzskatām, ka ikviens jaunietis ir talantīgs! Tā ir laba iespēja dziedāt gribētājam nedēļas laikā papildināt savas prasmes ne tikai solo dziedāšanā, bet arī ansambļa un fona dziedāšanā. Pie tam tiem, kuri vokālajā ziņā vēl nejūtas pārāk gatavi, būs iespējas sevi apliecināt dažādos aktiermeistarības un horeogrāfijas uzdevumos."

Vokālo pedagogu prakses izskaņā un Vokālā mākslas laboratorija atklāšanā 20.jūlijā plkst.19 Dzērbenes pilī notiks Piebalgas dižgariem veltīts kamermūzikas koncerts "Cauri gadsimtiem Piebalgā". Tajā ikvienam interesentam bez maksas būs iespēja tikties ar dalībniekiem un radošo komandu, kā arī noklausīties Imanta Kalniņa dziesmas. Koncertu veidos aktrise Sandra Volšteine un pianiste Gerda Jerjomenko, bet tā īpašais viesis būs komponists Imants Kalniņš.

Savukārt, vokālās laboratorijas "Izdziedi vasaru!" izskaņā tās dalībnieki un pedagogi iekļausies Vecpiebalgas pašvaldības rīkotā slātaviešu saieta "Vecpiebalga atver durvis" svētku programmā ar dziesmu un deju koncertu "Mana dzimtene jaukā", muzikālo spēli "Lai top!" un dalību Mazo Imanta dienu koncertā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)