Banner 980x90

Distances kredīts

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Ātrais kredīts jeb distances kredīts ir naudas aizdevums, kas tiek piešķirts pāris minūšu laikā, lai īstermiņā saņemtu nepieciešamo naudas summu. Tas tiek saukts arī par distances kredītu, jo nav nepieciešams apmeklēt kredītiestādi, lai aizdevumu saņemtu. Tas viegli izdarāms internetā vai ar SMS starpniecību, un nav vajadzīga ne ķīla, ne galvotājs. Tāpat vari aizmirst arī par izziņas no darbavietas un papildus formalitātēm – viss ir ērti, vienkārši un ātri!

Kā pieteikt aizdevumu?
Ātrais kredīts piesakāms internetā dažu minūšu laikā. Kad esi izvēlējies kredītiestādi, kas atbilst Tavām prasībām un vajadzībām, dodies uz šīs kredītiestādes mājaslapu un reģistrējies, norādot savu personas kodu, e-pastu un aktīvu mobilā tālruņa numuru. Ja būsi veicis pieteikumu kredītdevēja darba laikā, Tavs pieteikums tiks izskatīts apmēram 15 minūšu laikā. Ja Tevis sniegtā informācija būs patiesa un atbildīs prasībām, ātrais kredīts Tavā kontā tiks ieskaitīts dažu minūšu laikā.

Kā noskaidrot, vai Tu atbilsti visām prasībām?
- Vecuma ierobežojums. Lai saņemtu kredītu, Tev ir jābūt vismaz 18 gadus vecam. Atsevišķas kredītiestādes kā minimālo vecumu noteikušas 20 vai pat 21 gadu. Šāds ierobežojums nepieciešams, lai kredītņēmējs apzinātos savu rīcību un spētu to izvērtēt pirms aizdevuma pieteikšanas.
- Pozitīva kredītvēsture. Ikvienam kredītdevējam ir pieeja kreditoru datu bāzei, kurā ir redzama Tava kredītvēsture. Ja kredītņēmējs iepriekš ir kavējis maksājumus vai ir tekoši parādi - kredīts netiks izsniegts.
- Pastāvīgi ienākumi. Lai spētu atmaksāt aizdevumu, kreditoriem ir jābūt pārliecinātiem, ka Tavi ikmēneša ienākumi ir pietiekami lieli.
- Latvijas Republikas pilsonība. Reģistrējoties būs nepieciešams uzrādīt personas kodu, tāpēc viena no prasībām ir Latvijas Republikas pilsonība.
- Aktīvs mobilā tālruņa numurs un e-pasts. Lai kreditori varētu sazināties ar kredītņēmēju, ir nepieciešams norādīt derīgu e-pasta adresi un tālruņa numuru.
- Konts kādā no komercbankām. Lai būtu iespējams saņemt pieprasīto summu, nepieciešams norādīt savu bankas konta numuru. Visērtāk tas izdarāms, nosūtot reģistrācijas maksu uz kredītdevēja bankas kontu.

Pirmais aizdevums – bez komisijas maksas
Liela daļa kredītdevēju piedāvā pirmo aizņēmumu saņemt ar 100% atlaidi. Citiem vārdiem sakot – bez komisijas maksas par pakalpojuma sniegšanu. Šādā gadījumā jāatdod tieši tik, cik aizņēmies. Tomēr gadījumos, kad nav iespējams laikus atmaksāt aizdevumu, tiek piemērota komisijas maksa par termiņa pagarināšanu. Parasti tie ir 10–25 % no ātrā aizdevuma summas. 

Pirms aizņemšanās izvērtē savus ikmēneša ienākumus un nepieciešamību pēc ātrā kredīta!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)