Banner 980x90

Darbam Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijā virza Mežuli

Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) nolēmusi Saeimas deputātu Raimondu Bergmani virzīt kā kandidātu uz Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisiju un Pilsonības, migrācijas un sabiedrības saliedētības komisiju. Savukārt deputātu Arti Rasmani plānots virzīt darbam Ārlietu komisijā un Ilgtspējīgas attīstības komisijā.

Par partiju izvirzīto kandidātu ievēlēšanu attiecīgajās parlamenta komisijās vēl būs jālemj Saeimai.

Strādāšanai Ārlietu komisijā kā kandidāts nosaukts arī Guntis Belēvičs, Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijā - arī Kārlis Seržants, Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijā - Jānis Trupovnieks un Edgars Putra, Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijā - Augusts Brigmanis un Valters Dambe, Izglītības, kultūras un zinātnes komisijā - Jānis Vucāns un Valdis Skujiņš un Juridiskajā komisijā - Gundars Daudze un Juris Vectirāns.

Darbam Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijā ZZS virza Māri Kučinski, Rihardu Eigimu un Aināru Mežuli, Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijā - Ingmāru Līdaku, Jāni Klaužu un Armandu Krauzi, Sociālo un darba lietu komisijā - Aiju Barču, Andri Bērziņu un Andri Siliņu, Eiropas lietu komisijā - Krauzi, Putru un Belēviču, Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijā - Jāni Vucānu un Siliņu, bet Pieprasījumu komisijā - Brigmani, Eigimu, Daudzi un Klaužu.

Uz Nacionālās drošības komisiju kandidē Seržants, uz Publisko izdevumu un revīzijas komisiju - Bērziņš, Barča, Vectirāns un Dambe, Pilsonības, uz Pilsonības, migrācijas un sabiedrības saliedētības komisiju - arī Skujiņš un Līdaka, bet uz Ilgtspējīgas attīstības komisiju - arī Kučinskis, Mežulis un Trupovnieks.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)