Banner 980x90

Atklās rekonstruēto "Maxima X" veikalu Smiltenē

Valmiera, 7.dec., LETA. 14.decembrī plkst.10 "Maxima Latvija" atklās "Maxima X" formāta veikalu Smiltenē, Atmodas ielā 4, kura rekonstrukcijā investēti 575 000 eiro, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāve Zane Undrase.

Šis veikals tika atklāts 2004.gada vasaras sākumā, un līdz šim vērienīgas pārmaiņas nebija pieredzējis. Rekonstrukcijas darbi tika sākti šajā rudenī. Veikalā nomainīts apgaismojums, plaukti, ledusskapji, saldētavas, kā arī parējās iekārtas. Arī ēkas fasāde ir ieguvusi jaunus akcentus.

Veikala tirdzniecības zāle pēc rekonstrukcijas ir kļuvusi nedaudz plašāka, un tagad tā būs 461 kvadrātmetru plaša. Tāpat kā iepriekš šajā "Maxima X" veikalā strādās 23 darbinieki.

Jau ziņots, ka "Maxima Latvija" apgrozījums pagājušajā gadā bija 694 miljoni eiro, kas ir par 0,7% vairāk nekā 2015.gadā, bet kompānijas peļņa samazinājās par 37,5% un bija 11,98 miljoni eiro.

"Maxima Latvija" reģistrēta 2000.gada 29.novembrī. Kompānijas pamatkapitāls ir 4,91 miljons eiro. "Maxima Latvija" pilnībā pieder Nīderlandē reģistrētajai kompānijai "Lincoln Land Erste B.V", liecina "Firmas.lv" informācija. Patlaban "Maxima" veikalu tīklu veido triju formātu 154 veikali - 126 "Maxima X", 24 "Maxima XX" un četri "Maxima XXX" veikali -, kas atrodas 46 apdzīvotās vietās Latvijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)