Banner 980x90

"Latvijas Nafta": Smiltenes novadā modernizētā DUS ieguvums visam reģionam

Pēc rekonstrukcijas Smiltenes novada Launkalnes pagastā atklāta modernizētā "Latvijas Nafta" degvielas uzpildes stacija. Sava novietojuma – blakus Vidzemes šosejai pagriezienā uz Smilteni – dēļ tā ir nozīmīga gan tālbraucējiem, gan tuvējās apkārtnes šoferiem.

"Latvijas Nafta" jaunā koncepta degvielas uzpildes stacijas telpas tagad ir vairāk nekā 200 kvadrātmetrus lielas, kas sadalītas tirdzniecības un kafejnīcas zonā. Klientu raitu apkalpošanu nodrošina divas kases. Degvielas uzpildes stacija ar veikalu un kafejnīcu strādās 24 stundas diennaktī. Būtiski, ka degvielas uzpildes stacijas apmeklētāji tagad varēs ne tikai iegādāties degvielu, dzērienus un uzkodas, bet arī nobaudīt kafejnīcā uz vietas gatavoto ēdienu, veikalā nopirkt ikdienā nepieciešamos pārtikas produktus, saimniecības preces un vajadzības gadījumā izmantot labierīcības un WiFi (bezvadu internetu).

Modernizētajā degvielas uzpildes stacijā tiek izmantots energoefektīvs LED apgaismojums un jaunākās paaudzes vitrīnas, tādējādi ievērojami ietaupot elektroenerģiju.

"Ļoti gaidījām, kad varēsim sākt strādāt jaunajās telpās, un paveiktais priecē gan kolēģus, kuriem būs ērtāk strādāt, gan labus vārdus esam jau saņēmuši no pirmajiem apmeklētājiem – šoferīšiem. Cilvēku plūsma vienmēr pie mums ir liela, jo atrodamies krustojumā, no kurienes ved ceļi pa visu Vidzemi un tālāk. Saprotams, ka kravas automašīnas, tūrisma autobusi, traktori utml. pilsētā brauc maz, tādēļ viņiem esam īpaši nozīmīgi. Protams, daudz piestāj arī vieglās automašīnas, īpaši aktīvajā tūrisma sezonā," savos vērojumos dalās "Latvijas Nafta" rekonstruētās degvielas uzpildes stacijas vadītāja Anita Vantere.

"Ilgi gaidījām "Latvijas Nafta" degvielas uzpildes stacijas modernizāciju, jo tā ar savu piedāvājumu ir nozīmīga ne tikai tālbraucējiem, bet arī vietējiem Launkalnes un tuvējās apkārtnes iedzīvotājiem. Būtiski, ka šeit arī šoferi ar kravas automašīnām, autobusiem var degvielu uzpildīt zem jumta. Pozitīvi, ka tagad degvielas uzpildes stacijai ir plašākas telpas ar veikalu un arī kafejnīcu. Protams, priecājamies, ka līdz ar paplašināšanos radītas arī jaunas darbavietas," pauž Launkalnes pagasta pārvaldes vadītājs Māris Lazdiņš.

"Latvijas Nafta" jaunā koncepta degvielas uzpildes stacijā klienti paši var pagatavot karstos dzērienus, klāt izvēlēties kādu no tikko ceptām smalkmaizītēm – ņemt līdzi ceļā vai baudīt mājīgajā kafejnīcas zonā. No kafejnīcas piedāvājumā esošajām zupām viena no iecienītākajām ir Soļanka, kā arī populāri ir dažādi otrie ēdieni un piedāvājums no ēdienkartes bērniem. Savukārt diennakts veikalā "Latvijas Nafta" klienti novērtē iespēju iegādāties ikdienas pārtikas produktus, saimniecības preces, pirmās nepieciešamības un auto preces.

Jāatzīmē, ka šajā vietā degvielas uzpildes stacija vēsturiski darbojas kopš 1962. gada, un ilgajos darbības gados to regulāri izmanto gan vietējie šoferi, gan tie, kuri dodas uz Gulbeni, Alūksni, Madonu, Valku, Balviem, Rīgu, kā arī Latvijas – Igaunijas, Latvijas – Krievijas robežu šķērsojošie tālbraucēji.

"Latvijas Nafta" jaunā koncepta degvielas uzpildes stacija ir ērti pieejama arī cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. SIA "EAST-WEST TRANSIT" ir uzņēmums ar vietējo kapitālu, kas Latvijas tirgū darbojas kopš 1996. gada. SIA "EAST WEST TRANSIT" nodarbojas ar benzīna, dīzeļdegvielas, marķētās apkures degvielas, kā arī lauksaimniecības degvielas tirdzniecību.

Latvijā atrodas četras SIA "EAST-WEST TRANSIT" naftas bāzes – Rēzeknē, Cēsīs, Liepājā, Valmierā. SIA "EAST-WEST TRANSIT" pārraudzībā ir degvielas uzpildes stacijas "Latvijas Nafta", kurās tiek piedāvāta kvalitatīva degviela, kas atbilst jaunākajiem Eiropas Savienības standartiem.

Šo staciju tīklu veido 46 stacijas, kuras darbojas ne tikai Rīgā, Cēsīs, Liepājā, Ventspilī un Rēzeknē, bet arī šo pilsētu apkārtnē, aptverot visus Latvijas reģionus. Pavisam uzņēmumā ir nodarbināti apmēram 325 cilvēki – gan administrācijā, gan apkalpošanas sektorā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)