Banner 980x90

5 populāras figūriņu sērijas, ko bērni labprāt kolekcionē

Kolekcionēšana ir viens no zināmākajiem un izplatītākajiem hobijiem, kam nav vecuma robežu. Ar kolekcionēšanu nodarbojas visu paaudžu cilvēki, vienīgā atšķirība var būt tajā, ko izvēlas kolekcionēt. Kādam bērnībā sāktā kolekcija tiek papildināta visu mūžu, bet cits maina kolekcionēšanas objektus atkarībā no savām interesēm. 

Bērni visbiežāk izvēlas kolekcionēt dažādas rotaļu figūriņas. Un nekad nav bijis tik pateicīgs laiks šādam hobijam, kā tas ir šobrīd, jo rotaļlietu klāsts ir tiešām plašs, preču pieejamība ļoti laba. Arī ir diezgan daudz figūriņu sēriju, ko izvēlēties kolekcionēšanai. Vecāku zināšanai piedāvājam nedaudz tuvāk iepazīties ar šobrīd piecām populārām figūriņu sērijām, ko bērni labprāt izvēlas kolekcionēt.

Schleich dzīvnieki un varoņi
Schleich daudzveidīgās un ļoti dabiskā izskata figūriņas bērni iemīļojuši jau ilgu laiku. Tās kolekcionē ļoti bieži, jo šeit katrs bērns var savākt tādu kolekciju, kas atbilst viņa interesēm. Schleich figūru klāstā ir savvaļas dzīvnieki, mājdzīvnieki, aizvēsturiskie dzīvnieki, zemūdens radības, arī tādi mītiski radījumi kā elfi. Protams, var iegādāties arī cilvēku figūriņas un dažādus aksesuārus, ar kuru palīdzību var izveidot pats savu pasaulīti. Schleich figūriņas patīk gan puišiem, gan meitenēm, tāpēc tā ir laba dāvanas izvēle jebkuram bērnam. 

L.O.L. lellītes un dzīvnieciņi
Meitenes jau pāris gadus sajūsminās par L.O.L. sērijas lellītēm un dzīvnieciņiem. Tie pieejami dažādās kolekcijās un komplektācijās, tāpēc patiesi ir aizraujoši tās kolekcionēt. Šajā gadījumā, pērkot jaunu eksemplāru, nav īsti zināms, kura no sērijas figūriņām būs iekšā. Dažas no figūriņām ir īpaši retas, tāpēc jo lielāks prieks, ja palaimējas to dabūt savā kolekcijā. Šīm figūriņām komplektā ir arī aksesuāri un kapsula vai bumba, kurā mantiņa ielikta, tā transformējas par sava veida mājokli figūriņai.

Varoņi
Roblox ir iztēles platforma, kas lietotājiem ļauj spēlēt un attīstīt neskaitāmi daudzas spēles tiešsaistē. Roblox pasaulē iespējams radīt savu unikālo tēlu jeb avataru. Šajā platformā notiek arī spēlētāju savstarpēja socializēšanās. Lai gan Roblox tiešsaistes platforma nav piemērota bērniem, kas jaunāki par 12 gadiem, spēles varoņu figūriņas un citi rotaļu elementi patīk arī mazākiem bērniem. Viņi var savu Roblox vidi veidot paši, spelējoties ar Roblox figūriņām. Šīs figūriņas bērni arī izvēlējušies kā vienu no kolekcionēšanas objektiem. Apskatiet un pērciet Roblox figūriņas "XS Rotaļlietas" interneta veikalā: https://www.xsrotallietas.lv/preces/zeniem/supervaroni/roblox.html.

Disney Frozen 2
Frozen drudzis sākās jau pirms vairākiem gadiem, kad uz kino ekrāniem parādījās pirmā filma, bet tagad tas ir atsācies kopā ar Frozen 2 multfilmu. Ražotāji ir padomājuši, kā iepriecināt mazos fanus, piedāvājot dažādas multfilmas tēlu figūriņas, ko daudzi bērni izvēlas kolekcionēt. Vispopulārākās, protams, ir Annas un Elzas figūriņas, bet iemīļotas kļuvušas arī citas, piemēram, mīlīgais Olafs, ziemeļbriedis Svens un citi. Dažas no tām ir ne tikai figūriņas, bet arī kā mazi lukturīši, kuri spīd un maina krāsu, ja tiem uzpūš.

Sylvanian Families
Sylvanian Families ir pazīstamas visā pasaulē jau kopš 1985. gada. Šīs figūriņas un aksesuārus iemīļojuši dažāda vecuma bērni. Kolekcijas pamatā ir dzīvnieku apdzīvotais Silvānijas ciems, kura mitinās dažādas ģimenes – kaķīši, vāveres, truši, eži un daudzi citi dzīvnieciņi. Iespējams komplektēt ģimenes, iekārtot viņu mājas un vidi. Pieejams ļoti plašs figūriņu un aksesuāru klāsts, kas ļauj bērniem iedarbināt savu fantāziju un iesaistīties aizraujošās rotaļās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)