Visas ziņas

  • Kā padarīt gaidīšanu rindā mazāk saspringtu

    Pixabay

    Neatkarīgi no tā vai gaidāt rindā iepērkoties, izejot drošības kontroli lidostā vai lai nopirktu biļeti, gaidīšana rindā ir kļuvusi par ikdienu. It īpaši lielpilsētās ar to nākas saskarties katru dienu. Kādi faktori padara gaidīšanu rindā nepanesamu un kā kontrolēt savas negatīvās emocijas? Turpinājumā varat gūt ieskatu atbildēs uz šiem jautājumiem. 

  • Vienkārši triki kā ceļojumos izvairīties no garām rindām pie tūrisma objektiem

    Pixabay

    Vislabākais laiks, kad izbaudīt Eiropas skaistākos apskates objektus ir klāt, taču bieži vien vēloties apskatīt kādu tūrisma objektu prieku bojā garās rindas. Tomēr tagad par to nav jāuztraucas, jo 21.gs. sabiedrība zina kā apiet šo kaitinošo parādību.

  • Bijušais "Makdonalds" darbinieks par darba aizkulisēm

    Pixabay

    Kāds bijušais ātrās ēdināšanas giganta "Makdonalds" darbinieks dalās darba pieredzē ar ASV žurnālu "Cosmopolitan". Par darba aizkulisēm uzņēmumā var dzirdēt un lasīt bieži. Bijušais darbinieks nolēmis dalīties ar pieredzēto, ko ne katrs šī uzņēmuma apmeklētājs vēlētos zināt.

  • Vienkāršā patiesība par palmu eļļu

    Pixabay

    Palmu eļļa ir bieži pieminēta kā bieds komerciālo produktu valstībā. Tā ir it visur: cepumos, matu kopšanas produktos, zobu pastās, saraksts ir nebeidzams, bet cik kaitīga tā ir un ko derētu iegaumēt?

  • Kafija pārsteidzoši ietekmē sporta sasniegumus

    Pixabay

    Lai arī cik apstrīdēta ir kafija, tomēr tā ierindojas mīļāko dzērienu topā. Lielākā daļā cilvēku nespēj izdzīvot darba dienu bez šī brūnā šķidruma. Savukārt citi vairāk paļaujas uz tēju kā enerģijas degvielu. 

  • Piecas lietas, kas nogalina Jūsu pašpārliecinātību1

    Pixabay

    Labākai veiktspējai un labai pašsajūtai nepieciešama pašpārliecinātība. Cilvēks pēc dabas ir slinka būtne un mēdz neievērot svarīgas lietas, uzskatot tās par pašsaprotamām. Tomēr dažreiz ir noderīgi uz lietām paraudzīties no svaiga skatpunkta. Turpinājumā piedāvājam aplūkot piecas lietas, kas grauj pārliecību par sevi.

  • Jauna zinātne par ēdienu – gastrofizika

    Pixabay

    Domājot par ēdienu un tā baudīšanu, galvā nāk prātā garšas, dažādi produkti, mīļākie ēdieni, kalorijas un citas lietas. Taču vai aizdomājamies, kas vēl ārpus jau zināmā ietekmē Jūsu garšas kārpiņas? Gastrofizika ir jauns zinātnes veids, kas pēta apkārtējos faktorus, kas var ietekmēt Jūsu garšas uztveri. Tas ir gastronomijas, psiholoģijas un fizikas apvienojums. 

  • 50 gadus aizmirsti kokteiļi atkal ir modē2

    Pixabay

    Runājot par kokteiļiem, gadu desmitu laikā gaume ir mainījusies, tomēr, kā jau viss, kas ir modē un iziet no tās pēc laika atgriežas. Ebens Klemms (Eben Klemm) ir viens no tiem ekspertiem, kurš lieliski orientējas kokteiļu vēsturē un cilvēku dzērienu gaumē, strādājot Ņujorkas restorānā par kokteiļu kuratoru.

  • No vairāk kā piecu gadu protestu pret naudu līdz biznesa idejai

    Pixabay

    Nauda ir visa pamatā un bez tās nav iespējams izdzīvot. Tā valda par pasauli. Bet vai tiešām bez tās nevar izdzīvot pat tad, kad esat dzīvojis civilizētā un attīstītā kultūrā? Kāds vācietis no Berlīnes ar savu draudzeni pierādīja, ka tas ir iespējams, ne tikai uz pāris dienām, bet gadiem ilgi.

  • Ziedi salātos dažādām garšas niansēm

    Pixabay

    Ierastos salātus ar dārzeņiem, garšaugiem un augļiem var atdzīvināt ar ziediem, kas piedos salātiem ne tikai krāšņu izskatu, bet arī katram ziedam, kas ir ēdams ir savas garšas nianses. Sākot no pikantuma, rūgtenas piegaršas un beidzot ar saldām un medainām garšām.